Malmö är en minst sagt levande stad. Dagtid vimlar det av hundvänliga restauranger i Malmö med matkultur från hela världen och hippa cafeer.  Senare på kvällen och under natten så förvandlas staden till en plats med ett sprudlande nattliv. Det finns uteställen som är mer barliknande och så finns det renodlade nattklubbar med dansgolv och VIP bord. Vad du än väljer kommer du att få en trevlig upplevelse med bra musik och goda drinkar.

 

Adelgatan – nattklubb med konfettiregn i Malmö

Adelgatan är en klubb som ligger på just Adelgatan i Malmö. Här kan du dansa loss till modern musik på någon av klubbens dansgolv och dricka någon av de goda drinkarna från menyn. Det finns möjlighet för dig och dina vänner att boka ett VIP bord som ni kan beställa in flaskor och mixers till. När som helst kan det komma ett ikoniskt konfettiregn.

 

Babel – konserter blandat med nattklubb

Nattklubb med livemusik, hur låter det? Tycker du att det låter som en bra ide så är Babel något för dig. Detta är som en konsert, fast i en mindre lokal. Stå längst fram och beundra musikerna eller håll dig längre bak och njut av en drink. Här finns det bästa av två världar. De har ett riktigt bra ljudsystem som ger en ännu bättre upplevelse.

Babel har haft besök av många mindre artister, men också flertalet svenska och även internationella band och artister. Bland annat har Maskinen, Lisa Ekdahl, Lykke Li och Morgan Geist gästat denna nattklubb som levererar livemusik.

 

Etage Nightclub Malmö – tre olika dansgolv

En klubb med plats för alla är Etage. Här finns det tre olika dansgolv och varje dansgolv har en egen musikstil. Nu behöver ni inte längre kompromissa om vilken klubb ni ska gå till på grund av musiken.

Etage har stora lokaler, så alla tre dansgolven är stora och rymliga. De har öppet för nattklubb fyra till fem dagar i veckan beroende på säsong. Under helgerna har de öppet ända till 05, så för dig som gillar att festa in på morgonkvisten är Etage nattklubben som gäller. Du kan beställa i baren, boka bord och få servering vid bordet, dansa på någon av de tre dansgolven eller spela på något av deras bordsspel.

 

Hipp – festa loss i fantastisk miljö i Malmö

Byggnaden som Hipp ligger i bjuder på fantastisk arkitektur. Det är takmålningar, vackra pelare och stuckaturer. En lokal som verkligen tåls att beundras. Kanske är det inte det man vanligtvis gör när man är ute och festar, men detta kommer du inte att missa.

Dagtid är detta en bra restaurang i Malmö. Kanske behöver du komma hit under dagen för att riktigt kunna se hur lokalen faktiskt ser ut i dagsljus. Njut av den vackra lokalen samtidigt som du har en trevlig kväll omringad av festfolk. På fredag är det från 18 år och på lördagar är det 25 år eller äldre som gäller.

 

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *