Att hitta en restaurang där du kan ta med din fyrbenta vän är inte alltid det lättaste. Det är fullt förståeligt att hundar inte är välkomna inomhus på alla restauranger eftersom att det är många som är allergiska, eller rädd för hundar. De flesta restaurangerna i Malmö tillåter hundar på uteserveringen, men restauranger där hundar får vara inomhus är det lite snålare om. Men frukta inte, vi listar de fyra bästa hundvänliga restaurangerna och cafeérna i Malmö så att du kan få en mysig stund med din bästa vän.

 

hundvänliga restauranger i malmö

BrewDog bar – bästa hänget för spel och hundar

Detta ställe har till och med ordet hund, dog, i sitt namn. Här är inte bara hundar välkomna, utan det är en bar för både dig och din fyrbente vän. Det finns filtar att låna, dryck till hundarna och hundgodis. Ett ställe som är till för både dig och din hund. Det finns mängder av spel och massor med öl. Du kan bland annat spela brädspel och tv spel.

 

Restaurang Metro på Möllan

Metro är en bra restaurang i Malmö som har bra utbud både för vegetarianer och allätare. Det är en mysig kvarterskrog som välkomnar dig och din hund med öppna armar. Som vegetariskt finns bland annat smarrig halloumiburgare och vegansk kålpudding. Menyn är väldigt bred med olika typer av mat, så här finns något för alla smaker. Hundar är givetvis välkomna på uteserveringen, men även i en viss del i restaurangen. Så om du ska boka bord innan – glöm inte att säga att du har hund så att du får ett bord i rätt avdelning av restaurangen.

 

The Raw Kitchen – vegansk raw food

Som namnet The Raw Kitchen skvallrar om så serveras det raw food här. Det är en väldigt nyttig typ av mat, som kort och gott betyder att maten är rå. När maten inte upphettas så bibehåller den alla sina vitaminer och mineraler på ett annat sätt. Maten känns även krispigare och fräschare. Bra som både middag och lunch i Malmö.

All mat som serveras här är vegansk. Till skillnad från vegetarisk mat så innehåller vegansk mat inte ägg eller mjölkprodukter. Eftersom att de är specialister på vegansk mat så kommer även du som inte är vegan att gilla den här maten! Var inte rädd för att prova. Du gör både planeten och alla djuren en tjänst. Och får en mysig stund med din hund på köpet.

 

Uggla kaffebar – fika med hunden

Att svänga in och ta en kopp kaffe och köpa något gott att äta är en perfekt avrundning på en promenad med hunden. Hos Uggla kaffebar är inte bara människor välkomna, utan även hundar. Här finns det mängder av goda fikabröd och kondisbitar samt gott kaffe för dig. Men inte ska din hund behöva gå hungrig. Till din fina hund finns det ost, skinka och vatten. Unna er en fika tillsammans och njut på uteserveringen en varm dag eller inne när det är lite svalare hos Uggla kaffebar.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *